Vores kerneområde er løsning af fugtproblemer i mineralske byggematerialer såsom mursten, mørtel og beton. Hydro Chemie INT GmbH har beskæftiget sig med dette specifikke område i over 45 år. De har selv sagt samlet en kolossal viden gennem forskning – udvikling og praktisk erfaring.
Den viden de har samlet og givet vider til os gør at vi i dag har viden om hvordan f.eks. skimmelsvamp opstår og hvordan man behandler og fjerner deres levegrundlag permanent

Vi ved hvad forskellige miljøpåvirkninger så som regn – udstødningsgasser – landbrug har at sige for vores huse.
Vigtigst af alt er at vores produkter er testet og gennemprøvet i virkeligheden. Faktisk er Isophob over 40 år gammel og de første Kapillærer spærre og facadeimprægneringer er stadig funktionsdygtige.
Det er det man kalder The Test Of Time.

Lidt om os før Hydro Chemie Danmark

Murer- og entreprenørvirksomheden Birger Hansen & Søn blev etableret i begyndelsen af 70erne og har lige siden haft sit virke i det midtjyske område. Murerfirmaet og den byggetekniske viden og erfaring herfra har banet vejen for det ny agentur for Hydro Chemie INT i Danmark.
I de mere end 40 år, virksomheden har eksisteret, har vi løst utallige opgaver inden for nybyggeri, restaurering og reparation. Et arbejde, der har givet os en stor indsigt i, hvordan byggemetoderne, byggematerialerne og selve byggetraditionen har udviklet sig gennem årtierne.

Professionel løsning af fugtproblemer

Pålidelig beskyttelse, unik effektivitet og miljøvenlige produkter

Alle de egenskaber, tilbyder Hydro Chemie