Få fagmandens professionelle vurdering

Bestil et fugttjek af vores fugtkonsulent

Hydro Chemie har masser af praktisk erfaring og en stærk teoretisk viden om fugtproblemer og følgeskader deraf i murværk. Vi har arbejdet professionelt med løsning af fugtproblemer i murværk i adskillige år, hvor vi har hjulpet mange boligejere med omkostningsvenlige løsninger af deres fugtproblemer.

Når du bestiller et fugttjek, vil vores fugtkonsulent lokalisere årsagen til dit fugtproblem. Vores fokus er problemløsning frem for lange videnskabelige udredninger og der udover kan vi vejlede om korrekt brug og forebyggelse af fugt i boligen.

Fokus på en effektiv og prisvenlig løsning

Fakta er, at langt de fleste mennesker som bor i ældre huse med fugtproblemer, ikke har økonomi til store forkromede ombygninger og andre dyre løsninger. Derfor har vi typisk fokus på løsningsningsforslag hvor du som boligejer får afhjulpet flest mulige fugtproblemer for kronerne, uanset om du er gør det selv manden eller vil have os til at udføre arbejdet for dig.

PRISEN FOR en fugtkonsulent

Prisen afhænger helt af problemets omfang. Mange småproblemer klarer vi indenfor 1 time på adressen plus transporttid.

Overvejer du et konsulentbesøg, så giv os et kald eller udfyld kontaktformularen. Det er er gratis og udorpligtende, og så tager vi den derfra.

Ring på Tlf: 40 58 81 15 (Træffetid alle dage 07:00 - 20:00)