Vi leverer løsninger på dine fugtproblemer

Om os

Vores kerneområde er løsning af fugtproblemer i mineralske byggematerialer såsom mursten, mørtel og beton. Der er blevet arbejdet professionelt med disse produkter i over 45 år. Der er således samlet en kolossal viden gennem forskning – udvikling og praktisk erfaring.

Den viden er givet videre til os og det gør, at vi i dag har viden om hvordan f.eks. skimmelsvamp opstår og hvordan man behandler og fjerner deres levegrundlag og i samme åndedrag give dig værktøj til at undgå uhensigtsmæssig brug af boligen.

Vi ved hvad forskellige miljøpåvirkninger så som regn – udstødningsgasser – landbrug har at sige for vores huse.

Vigtigst af alt er at vores produkter er testet og gennemprøvet i virkeligheden. Faktisk er Isophob over 40 år gammel og de første Kapillærer spærre og facadeimprægneringer er stadig funktionsdygtige.
Det er det man kalder The Test Of Time.

Lidt om os før Hydro Chemie Danmark

Murer- og entreprenørvirksomheden Birger Hansen & Søn blev etableret i begyndelsen af 70erne og har lige siden haft sit virke i det midtjyske område. Murerfirmaet og den byggetekniske viden og erfaring herfra har banet vejen for det ny agentur for Hydro Chemie INT i Danmark.

I de mere end 40 år, virksomheden har eksisteret, har vi løst utallige opgaver inden for nybyggeri, restaurering og reparation. Et arbejde, der har givet os en stor indsigt i, hvordan byggemetoderne, byggematerialerne og selve byggetraditionen har udviklet sig gennem årtierne.

Hydro Chemie har den nødvendige viden og de rigtige produkter til at løse dine fugtproblemer

Download datablade