Indtrængende grundvand

Plastapox UW er et Epoxy system beregnet til injektiering af revner i beton og murværk. En special modification af Plastapox UW hærdningsproces gør at den hærder perfekt selv under vand. Samtidig med at den har en stærk bindeevne til selv våde og meget hydrofobe matrialer.

Plastapox UW afgiver heller ikke nogle skadelige dampe og er stort set lugtfri. En anden meget vigtig egenskab er, at den ikke krymper under hærdning.

Generelt om nedkæmpning

Plastapox UW finder mange anvendelses muligheder pga. af den har bevaret epoxyens eftertragtet egenskaber, samtidig med at den ikke har de uheldige egenskaber, der ellers har givet epoxy et lidt “giftig” ry.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål til løsningen, eller hvis du ønsker en vedvarende løsning mod indtrængende grundvand.

Kombi spærre med Isophob k og Plastapox uw
Problemer med grundvand i kældre er almindelige kendte. Forsøg på løsning af problemet ved traditionel dræning af opstigende grundfugt volder dog ofte problemer. Det kan være der kun er kældere under en del af huset, eller måske er garagen i vejen.
Grunde til at det kan være umuligt at grave rundt om hele kælderen kan være mange. I sådanne tilfælle er en kombispærre den perfekte løsning. En kombispærre består af en isophob K injektion som laver en kapillær barrier. ( Kapillær barrier betyder at Isophob K fuldstændig fratager mineralske byggematrialeres deres evne til at optage vand.)
Plastapox UW lukker revner og hulrum som ellers tillader grundvandet at passer uhindret ind i kælderen.
Kombispærren er meget modstandsdygtig over for grundvandstrykketet og det er en langtidsholdbar løsning.
Problematiske støbeskel
Støbeskel skaber ofte et overset problem. Samlingen mellen ”ny” og ”gammel beton” bliver aldrig vandtæt, fordi de ikke formår at binde sammen og fordi beton krymper lidt når den hærder. Problemet er ikke i den statiske styrke af betonen, menIndtrængende grundvand et resultat af dens kemi.
Beton er basisk af natur, og det er dens alkalinitet som beskytter armeringsstål mod korrosion. Vand, som trænger ind i betonen er altid let sur (skyldes kuldioxid, SO2, nitrogenoxider eller humussyrer i luften, grundvand, etc.) og neutraliserer derfor alkaliniteten i betonen. Når betonen neutraliseres til niveauet af armeringsstålet, vil stålet begynde at korrodere.
Støbeskel er kapillære åbninger, som transporter vand meget hurtigere end typiske de små porer i beton. Støbeskel bliver derfor neutraliseres meget hurtigere end betonoverflader. En Plasta ® Pox UW injektion vil beskytte ameringsjernet og er uundværlig i områder, der bliver udsat for vandbelastning.